Zaposlitev

Vedno je prostor za talente...

Vodja projektov

Mladostna zagnanost, ambicioznost, organiziranost, prodornost, samoiniciativnost. Verbalna brzostrelka, ki ima nos za dober posel. Oseba z ustrezno izobrazbo, znanjem in izkušnjami z vodenjem projektov v oglaševalski agenciji, s posebnim poudarkom na digitalu.

Tržnik

Zgrajena osebnost s karizmo, motiviranostjo in poslovno žilico. Vrhunski komunikator z veščinami mreženja, ki presega Linkedin. Oseba z vsaj tremi leti izkušenj pri prodaji v storitvenem sektorju. Poznavanje dela v oglaševalski agenciji so zelo zaželjene.

Full-stack developer

JavaScript, CSS, HTML, Git, TypeScript

Razmišlja po svoje. Prispeva svoje ideje in znanje. Razvija napredne spletne platforme po meri strank. Sledi brezmejni želji po zasledovanju najnovejših trendov in tehnologij v razvoju spletnih strani. Nova znanja vedno podpiramo. Doma in v tujini. Pričakujemo: poznavanje osnov JavaScript, HTML, CSS; poznavanje orodja GIT, končano fakulteto računaniške smeri (zaželeno), naravnanost k iskanju rešitev, ekipno sodelovanje pri načrtovanju in odgovornost. Velika prednost pa je tudi: programiranje v TypeScript ter delo s tehnologijami: GraphQL, Docker, React, Angular, NodeJS in Polymer. Izkušnje cenimo. So velika prednost in ne pogoj.

Kreativni oblikovalec

InDesign, Illustrator, Photoshop

Iščemo kreativnega oblikovalca s poudarkom na prvi besedi. Tistega, ki se znajde tako na spletu kotKreativni oblikovalec s poudarkom na prvi besedi. Tisti, ki se znajde tako na spletu kot na papirju. Rokohitrec, ki se ne ustraši še tako zahtevne kreative in mu DTP ni pod častjo. Napredni uporabnik Indesigna, Photoshopa in Illustratorja. Poznavalec tiskovin, pravil tiska, oglasov, oblikovanja za splet, UX-a in trendov spletnih strani.

Osnovno znanje CSS, HTML, responsive frameworka ( Bootstrap in Foundation ) je izredno zaželjeno. Agencijske izkušnje pa so velika prednost.

DTP oblikovalec ( M/Ž )

InDesign, Illustrator, Photoshop

Izvedbenega oblikovalec, ki bo zasnovanim kreativam vdahnil končno obliko. Izredno natančen posameznik, ki se bo na dnevni bazi boril s poliranjem kreativ, korekcijami, mutacijami in pripravami za tisk. Za šalo vihti oblikovalska orodija kot so Indesign, Photoshop, Illustrator, ter razume zakonitosti tiskovin, pravil tiska, oglasov ter oblikovanja za splet.

Agencijske izkušnje so velika prednost.

Kreativec / strateg

Oseba, ki ima klasični in digitalni marketing v malem prstu. Ki bo za takšne in drugačne naročnike gradila komunikacijske strategije, zgodbe, koncepte ali zgolj oglase. Multi-praktik, ki mu ni tuja pisana beseda, umetnost in empatija. Ki pozna govorico oblikovalcev in na drugi strani naročnikov. Odlični verbalec in še boljši prezentator. 3 leta delovnih izkušenj v oglaševalski agenciji bomo toplo pozdravili.

Kontaktirajte nas