Spletne trgovine.

Naš pristop vzpostavitve eCommerce prodajnega kanala je primeren za stranke, ki želijo nadgraditi trenutno stanje kot tudi za tiste, ki se ne želijo ukvarjati s samo trgovino, ampak želijo svojo energijo osredotočiti bolj na celotno vsebino prodajnega kanala, podrobnosti pa prepustiti nam.

Naša glavna platforma, pri vzpostavitvi spletne trgovine, je Magento, s katero smo zadovoljili še vsako željo naše stranke, ne glede na zahtevnost te želje.

Poglej vse reference

Strukturiran in organiziran pristop vodi do uspešne vzpostavitve eCommerce prodajnega kanala, ki bo pripomogel k vaši prodaji ter prepoznavnosti podjetja na spletu.

Izdelava spletne trgovine poteka v treh fazah:

Analiza in načrtovanje

Pri spoznavanju podjetja ugotovimo kakšne so njegove prednosti, ciljne skupine in trenutni prodajni kanali. Več kot vemo o podjetju, uspešneje vzpostavimo temelje za nadalnjo pot. V fazi načrtovanja pregledamo trenutne procese in jih prilagodimo za spletni prodajni kanal. Z wireframom se določi ogrodje dizajna in funkcionalnosti. V tej fazi razvijalci dobijo celotno sliko zahtevnosti spletne trgovine ter katere module bo potrebno implementirati in razviti.

Dizajn in tehnična izvedba

Na podlagi wireframa se oblikuje grafična predloga spletne trgovine. Še poseben povdarek damo na detajle, saj menimo, da so podrobnostu ključni elementi do uspeha. Faza katero imajo naši razvijalci najraje. Rezultat sodelovanja in pozitivne energije med razvijalci je vrhunski produkt opremljen z najsodobnejšo tehnologijo.

Rast

Mnoga podjetja svojo storitev zaključijo po fazi razvoja. V našem podjetju se zavedamo, da je potrebno konstantno spremljanje obnašanj kupcev in obiskovalcev ter se prilagajati njihovim potrebam, saj je kratek reakcijski čas na spremembe trendov ključen pri današnji svetovni konkurenci.

Naše spletne trgovine poganja platforma Magento

Magento je ena izmed najbolj razširjenih eCommerce platform v svetovnem merilu. Magento uporabljajo nekatere priznane korporacije svetovnega merilakot so Nike, Olympus, Vizio ter drugi. Skupnost Magento združuje preko 800.000 uporabnikov, ter na ta način zagotavlja nenehne izboljšave in nadgradnje.

Nadgradnje in moduli po meri

Ker želimo strankam zagotavljati kar se da učinkovito spletno prodajno orodje, ponujamo izvedbo naprednih nadgradenj v obliki modulov za platformo Magento. Na ta način dosežemo učinkovito celostno rešitev prilagojeno vašim željam, strankam in nenazadnje trgu na katerega ciljate.
 

Pošljite povpraševanje

Do vrhunske spletne trgovine vas loči le še zadnji korak.
Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite spletno trgovino, ki bo navdušila vaše potencialne kupce.