Grafično oblikovanje.

Občutek za estetiko, posluh za želje naročnika in izvedba v dogovorjenih rokih so vodila naše izvedbene ekipe na področju grafičnega oblikovanja. 

Z močno ekipo in obsežnim znanjem zajemamo področja DTP, grafične podpore celostnih marketinških kampanij ter celostno izvedbo od ideje do končnega produkta vključno s tiskom. 

Poglej vse reference

Občutek za estetiko, posluh za želje naročnika in izvedba v dogovorjenih rokih so vodila naše izvedbene ekipe na področju grafičnega oblikovanja.

Oglejte si vse naše storitve na področju grafičnega oblikovanja.

Področja grafičnega oblikovanja

Tiskovine

Grafično oblikovanje vseh vrst tiskovin (brošure, letaki, plakati, katalogi, vizitke..), ki poteka od kreativne ideje do tehnične izvedbe tiska.

Letna poročila

Enormne količine podatkov ter grafov združene v pregledne in vizualno privlačne grafične elemente kompaktne celote.

Oblikovanje polepitve vozil

Obogatite najbolj dinamični oglaševalski prostor s kreativno grafiko in vaše vozilo spremenite v vozeči se billboard.

Kreativne ideje in posluh za estetiko

Naj gre za brošuro, letak, oblikovanje letnega poročila ali pa polepitev vašega službenega vozila, naša ekipa oblikovalcev bruha kreativne ideje z maksimalnim posluhom za estetiko ter tako v sodelovanju s tekstopisci in strategi omogoča, da je končni produkt postane maksimalno učinkovito prodajno in oglaševalsko orodje.

KREATIVNE
REŠITVE

DOVRŠEN
DIZAJN

REŠITEV NA
KLJUČ

Od ideje do izvedbe

Od kreativne ideje, priprave za tisk in tehnične izvedbe tiska ter po potrebi tudi montaže nudimo rešitve na ključ. Za unikatne ideje in rešitve skrbi ekipa kreativnega oddelka, medtem ko na področju izvedbe tiska sodelujemo s priznanimi in kvalitetnimi tiskarji, ki operirajo le z najboljšimi stroji in materiali.

Pošljite povpraševanje

Do projekta vrhunskega dizajna vas loči le še zadnji korak.
Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite dizajn, ki bo navdušil vaše potencialne kupce.