Povpraševanje

Dot to dot

Komunikacijske strategije

"Brez ovinkov - do src potrošnikov."

Kaj? Komu? Zakaj? Kako? Kje? + visoka koncentracija kreativnosti. Vaša komunikacija brez ovinkov do cilja – srca potrošnika.

Nevromarketing

"Ker želimo vedeti in ne ugibati."

Pri našem delu veliko uporabljamo dognanja nevromarketinga, ki za razliko od tradicionalnih raziskav postrežejo podatke o nakupnih impulzih naših strank. Ker želimo vedeti in ne ugibati.

Storytelling

"Pišemo zgodbe. Nekateri jim pravijo tudi prodajne uspešnice."

Skrbeli bomo za osebnost vaše blagovne znamke. Jo skozi zgodbe negovali in razvijali. Vašim strankam bomo ustvarili simbol vere. In vam ponos.

Pixel to pixel

Celostne grafične podobe

"Prvi vtis. Ki traja."

Rišemo podobe podjetij. Vizualni podpis, ki ustvari prvi vtis in prepoznavnost. Grafične podobe, bogate s simboliko in psihologijo. Premišljene do zadnjega piksla.

Dizajn

"Dizajn, ki širi zenice."

Oblikovanje kot mešanica umetnosti in pravil oglaševanja. Digitalno platno je mesto, kjer naše ideje dobijo svoj obraz. Zaživijo. In širijo zenice.

Ideje

"Kaj pa če bi...."

Ustvarjamo znanstveno fantastične ideje. V kreativnosti kaljene. S strategijo prepojene.

Bit to bit

Programiranje

"Smo kreativni krojači kode."

Vašo še tako divjo idejo znamo spraviti v kodo. Še več. Znamo ji vdahniti poslovni realizem in jo pretvoriti v programsko učinkovit sistem.

Spletne strani

"Neoporečna koda in intuitiven UX."

Mešanica trendov, vrhunskega designa, neoporečne kode in intuitivne uporabniške izkušnje. Ustvarjamo skrbno načrtovane spletne strani, ki so smiselno vpete v celotni marketinški mix, ga nadgrajujejo in dopolnjujejo. SEO serijsko.

Digitalni marketing

"<bit>i ali ne </bit>i."

Danes je pot do potrošnika tlakovana z biti. Če vas ni na spletu, ne obstajate. Naše jedro delovanja je digital. Z uporabo modernih pristopov zagotavljamo racionalno in učinkovito pojavnost na spletu. In preko.

Povpraševanje