izdelava spletne strani

Spletne strani.

Na področju spleta delamo v smeri kreiranja lepih, funkcionalnih in skrbno načrtovanih projektov za kar skrbi strokovna ekipa načrtovalcev, spletnih oblikovalcev in razvijalcev. Spremljamo trende in se izobražujemo na področju spletnega dizajna in razvoja, ter tako zagotavljamo sveže, kakovostne in napredne produkte ter storitve.

Naša filozofija temelji na načrtovanju najbolj optimalne, atraktivne in intiutivne uporabniške izkušnje v visoko kakovostnem virtualnem okolju.

Vse reference
Naša filozofija temelji na načrtovanju najbolj optimalne, atraktivne in intiutivne uporabniške izkušnje v visoko kakovostnem virtualnem okolju.

Oglejte si vse naše storitve na področju spleta.

Izdelava spletne strani poteka v treh fazah:

Strategija spletne strani

Izdelava spletne strani se prične s pripravo strategije spletnega nastopa, pripravo vsebin ter izrisom wireframov s čimer nakažemo tudi grafično podobo spletne strani.

Oblikovanje spletne strani

Na podlagi koncepta spletne strani pripravimo unikatno grafično podobo spletne strani po meri.

Programiranje spletne strani

Po potrditvi grafične podobe spletne strani začnemo s fazo programiranja in implementacije programske kode na Erpium CMS, ter objava na produkcijske strežnike.

Erpium CMS

Za nadzor nad vašo spletno stranjo uporabljamo Erpium CMS.Erpium CMS zagotavlja intuitivno uporabo in omogoča neverjeten nazdor nad vašo spletno stranjo. Premikajte strukturo spletne strani z Drag & Drop funkcijo ter tako naredite vašo spletno stran zanimivo in dinamično. S širokim naborom modulov po meri bo vaša stran fokusirana na cilj, pa naj bo to prodaja ali pa oglaševanje vašega produkta ali storitev.

INTUITIVNA
UPORABA

DIREKTNO
UREJANJE

DRAG & DROP
STRUKTURA

Moduli po meri

V kombinaciji z Erpium CMS sistemom vam omogočamo širok nabor modulov po meri, kot so novice, jedilni listi, galerije, kontaktni obrazci, produkti, katalogi in obrazci in še mnogo drugih. Ekipa strokovnjakov na področju programiranja zagotavlja tudi module po vaših željah, kar pomeni da omejitev skoraj ni.

AVTO NET

JEDILNI LISTI

NOVICE

OBRAZCI

GALERIJE

PRODUKTI

Pošljite povpraševanje

Do vrhunske spletne strani vas loči le še zadnji korak.
Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite spletno stran, ki bo navdušila vaše potencialne kupce.